Kényelem

HELYEZD MAGAD KÉNYELEMBE NÁLUNK!

Számos kényelmi funkciót alakítottunk ki a házikóban, melyet folyamatosan bővítünk!

MIT BIZTOSÍTUNK FOGLALÁSODHOZ?

SZUPER KÉNYELMES ÁGYAK

Hálószobánkban king size méretű franciaágy és szuper kényelmes, extra luxus matrac vár! Nappalinkban az L alakú kanapé 2 teljes értékű ágynak felel meg, melyet franciaággyá lehet alakítani.

ROMANTIKUS PEZSGŐFÜRDŐ

Freeflow jacuzzink a hálószobából kilépve a teraszon éjjel-nappal rendelkezésedre áll! Élvezd a 38-40 fokos víz és a pezsgés kényeztetését!

D9 KÁVÉÉLMÉNY

Delonghi kávégép, tejhabosító, szirup, fahéj, cukor, méz - korlátlan fogyasztással a tökéletes kávéélményért!

BOR BEKÉSZÍTÉS

Minden vendégünket üdvözlőborral várjuk, környékbeli borászatokból kiválasztott kedvenceinkből válogatva.

KANDALLÓTŰZ

Egy romantikus estét megkoronáz a ropogó tűz a kandallóban. Mind a hálószobában, mind a nappaliban élvezhetitek a kandallót, ingyenes tűzifa és gyujtós bekészítéssel.

TŰZRAKÓHELY

Bográcsozóhelyünkön kényelmesen tudsz grillezni (rács és tárcsa), szalonnát sütni, vagy bográcsozni, ehhez minden szükséges eszközt és tüzifát díjmentesen biztosítunk.

"Nagyon szépen felújított, minden kényelemmel ellátott ház. Nagy, fedett terasz, szép kert és elképzelhetetlen esti csend várja az idelátogatókat. Nagyon szerettünk itt lenni, biztosan megyünk még. A környéken rengeteg a kirándulóhely, bőven akad látnivaló. Külön köszönet a házigazdáknak a kedves fogadtatásért és a mindenre kiterjedő kommunikációért."
Krisztina
Airbnb vendég, 2022